Meet DJ Tanner

Tina Lindberg a.k.a  DJ Tanner är en av dem som sätter fart på Rack’n’roll under kvällens  ”Late night DJ mash”. Till vardags jobbar hon på Kulturkiosken som ligger vägg i vägg med Spegeln där festivalen äger rum under torsdag och fredag.  Där sitter hon bland annat och drömmer om en egen klubb med samma namn som hennes DJ-alias…

 

Först, namnet – DJ Tanner, var kommer det ifrån?
– DJ Tanner är en karaktär i 90-talsserien “Full house” (vilket jag tänker min första klubb ska heta. haha).

Hur länge har du lirat ute på klubbar?
– Har inte spelat mycket alls, första gången jag spelade inför folk hade jag fått en timmes egentid med spelarna innan… Det var skitkul att tacka ja till något jag var skitskraj för. Jag är fortfarande skitskraj inför varje spelning, men det är det jag gillar. Hur ofta är man på riktigt skitnervös liksom…

Vad kommer vi att få höra för musik under ditt set på Rack’n’roll ikväll?
– Jag spelar långsamt och basigt. Väljer låtar som gör att man känner sig lite cool. Svårt att dansa till kanske men man blir def. pepp på kvällen och livet.

Hur skulle din ”drömklubb” se ut/låta som?
– Jag skulle vilja att min klubb var efterfesten efter festen. Där man kan hänga i en soffa eller vingla lite till musiken, hångla lite. När man går hem på morgonen ska man bli bländad av solen och undra vilken dag det är.

 

DJ Tanners spotifylista med hennes festligaste låtar : PUSH

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *