PROGRAM 2022


Kapitel 1:
TESTEBOZWYCKEN

Lördag 4 juni 13.00 – 16.00
Vävaren, Strömsbro

PUSH och Ateljéföreningen Gaffel bjuder på en sprudlande folkfest på innergården till Vävaren i Strömsbro. Det blir skulpturutställning, ljudbingo, konst- och musikmarknad och konserter med Mio Dal (Gävle) och louie.lou (Umeå). Zwyck är förövrigt ett gammalt ord för fest.

 


Kapitel 2:
KONSERTPICKNICK I MACKMYRA BRUKSPARK

Lördag 18 juni 15.00 – 16.30
Mackmyra Brukspark

Välkommen till en stillsam sommarkonsert mitt i parkens grönska! PUSH-festivalen bjuder på två konserter där elektronisk musik får möta akustiskt piano, sång och såg. Packa picknick-korgen och kom och lyssna till Ljudvägg & Linnea Hall (Malmö) och Elin Skeppstedt & Mikael Strömberg (Gävle) från din picknick-filt, med den vackra parken som scenografi.

 


Kapitel 3:
PUSH I PARKEN

Lördag 23 juli 15.00 –20.00
Boulognerskogen, Gävle

Lamour Records fyller 10 år och samarbetet mellan Push och Lamour har varit starkt sedan starten. Vi vill därför bjuda in till en härligt dansant sommarkonsert i Boulognerskogen och dess anrika scen bland tallarna. Konserten blir som en liten festival i sig, med en rad spännande artister.

 


Kapitel 4:
SYNTH & MOTION

Söndag 21 augusti 12.00 – 17.00
Hemlingby friluftsområde

Det klassiska evenemanget i Hemlingbys motionsspår är äntligen tillbaka, denna gång under PUSHs regi. Spring eller gå runt motionsspåret och upptäck spännande musik längs vägen.

 


Kapitel 5:
KAJSA & MARTA

Tisdag 20 december 19.00 – 21.00 (konserten är ca 20.30)
Musikhuset Gävle (kaféet)

Ljudkonstjuveler i vinternatten!

Efter ett år i pandemidvala är PUSH tillbaka med massor av energi och glädje! I år bjuder festivalen på fem kapitel, med alltifrån dansanta festligheter till kontemplation i det gröna och höstlig kyrkomusik. Mer information om konserterna kommer inom kort.