PUSH
FESTIVAL
10 ÅR!

TACK FÖR EN FANTASTISK FESTIVALMÅNAD!

Då var den tionde upplagan av PUSH festivalen avklarad. Vilken månad vi har haft! 17 musiker på sex olika scener, alla med ett eget uttryck och en egen själ. Det finns inte nog med superlativ för att beskriva den glädje och tacksamhet vi känner, men här kommer ett försök!

Stort, stort tack till alla fantastiska människor som besökt oss och hjälpt oss göra årets festival till en helt oförglömlig tillställning. Vi har haft nöjet att mötas av smockfulla lokaler över hela länet och er energi har burit oss och våra artister hela vägen in i mål. Och tack till alla våra enastående musiker som bjudit oss på helt magisk musik med sån stor variation och spännvidd inom den elektroniska genren, något som inte alls var överraskande men otroligt glädjande och häpnadsväckande! Utan er ingen festival.

En eloge också till de underbara samarbetspartners vi haft på alla de olika konserterna! Till alla er som upplåtit era lokaler, delat med er av er kunskap, er tid och ert engagemang. Vi är en liten förening men tillsammans med er blir vi både större och starkare. Vi hoppas att vi ses igen nästa år och att vi tillsammans toppar årets succé, om det nu ens är möjligt?

Evig kärlek från Viktor, Anna-Karin och Elin.

PROGRAM

Klicka på programpunkten för att läsa mer och se bilder från konserterna, samtliga bilder är fotade av Elin Hjulström Lord.