PRE-PUSH 23 maj Lokomotiv Bollnäs

PrePush  960x400p NY

reshirt your t-shirt, kolla livesprejmåleri, lyssna på hård electro och cool ambient, en kreativ heldag

__________________________________________________________________________________________

23 maj -13.00 – 17.00
Lokomotiv Bollnäs
Järnvägsgatan 35 
Fri entré

Reshirt your t-shirt med EDGE designkollektiv. Ta med dina gamla t-shirts så fixar vi om dom! Lite justa accessoarer eller gör en helt ny outfit! Du behöver inte ha några speciella sy-skills, vi använder bara saxen.

Livesprejmåleri med ROLCARLWERNER, en unik chans att se en av sprejkonstens riktigt stora måla på riktigt. RCW’s säregna graffitistil uppmärksammas av allt fler. Han gör monumentala målningar som täcker stora husväggar och ställer ut sin särpräglade sprejkonst på välkända gallerier. Wallery utropar ROLFCARLWERNER som graffitins Josef Frank och han utropas i alla medier som en fixstjärna för den unga generationens nya konst.

Artister:
[krig], dubtechno
La Capitana, aka Alexandra Nilsson kör electro och trumpet
Bnunc, arty ambient
Slim Vic, DJ-set

Arrangör: Föreningen Lamour med stöd från Region Gävleborg & Studiefrämjandet

AFTERMOVIES made by LEHNBERG


———————————————————————————————————-
edge1
edge2
———————————————————————————————————-
ROLFCARLWERNER
https://instagram.com/rolfcarlwerner/

rcv1
rcv2
———————————————————————————————————-
[krig]
krig
http://krig.me/
https://www.facebook.com/pages/krig/201544356576869?fref=ts

———————————————————————————————————-
La Capitana

Alexandra Nilsson (aka La Capitana) är kompositör och trumpetare baserad i Stockholm. Hon uppträder och skapar sin musik med hjälp av röst, trumpet och live-elektronik. Hon samarbetar bland annat med Marie Gavois i musik/performanceduon Sisterloops.
www.vimeo.com/alexandranilsson
www.soundcloud.com/alexandranilsson
LaCapitana
———————————————————————————————————-
Bnunc
Bakom artisten Bnunc döljer sig Thomas Bjelkeborn. Thomas är tonsättare, musiker och ljudkonstnär uppvuxen i Gävle och sedan 1984 bosatt i Stockholm. Han är en av initiativtagarna till IDKA och verksam som Producent/Curator för PUSH Festivalen Gävle och Club Lamour Stockholm. Han samarbetar ofta med internationella institutioner och internationellt verksamma tonsättare/musiker vid residens i Storbritannien, Spanien, Frankrike och andra länder, och turnerar ofta i Europa med live elektronik ensemblen SQ.

bjelkeborn
———————————————————————————————————-
Slim Vic
 är en av Sveriges ledande förnyare av DJ och turntablekulturen. Med ena benet i den urbana klubb och världsmusiken och den andra i konstmusiken förenar han dom olika världarna och flyttar ständigt fram gränserna för vad som är tekniskt och musikaliskt möjligt i traditionella och beprövade sammanhang. Slims spelningar spänner från Berlins experimentella gränder till fullsatta läktare när Brynäs hockeylag har hemmamatcher i Gavlerinken arena. Från soulfyllda hotelllbarer och lounger till konstgallerier & festivaler i europas huvudstäder. Alla med samma energi, glädje och inlevelse med viljan att skapa den ultimata musikaliska upplevelsen för besökarna. Bakom namnet Slim Vic döljer sig Viktor Zeidner (f. 1981) från Gävle. Viktor driver klubben och skivbolaget Lamour. Medlem i improbandet Hawai, industrimetalbandet Dieselkopf, verksam i visualteamet Deadpixel & resident VJ till SQ. Mellan 2006-2013 var Viktor verksamhetschef för IDKA, Institutet för digitala konstarter.

slim-hawaii
www.slimvic.net