TRÄKLANG

TRÄ OCH GULD I CAFÉ AMADEUS

26 OKTOBER
12.00 
GÄVLE TEATER

Höstluften är klar och krispig, men tonar bort med trafikljudet när porten stängs bakom dig. Café Amadeus badar i blek höstsol: det knarrande trägolvet, de rika guldornamenten, takets slingrande målningar. En första ton, och rummet fylls av marimbans varma klangvärld.

Efter succén 2018 bjuder PUSH Festival återigen in till lunchkonsert i Café Amadeus, och den här gången kan vi utlova något alldeles extra när Fia Forslund med marimba och röst skapar en unik kombination av musikalitet, känsla och dansant spelglädje som är en upplevelse både för ögon och öron!

Praktisk information

Frivillig entré: swish123 276 66 08. Begränsat antal platser och endast förbokning (ange gärna om ni är i sällskap då detta påverkar hur många personer som kan placeras i lokalen). Meddela gärna om du får förhinder, så att någon annan kan få platsen.
Biljett bokar du i Gävle Teaters biljettkassa.

 

Trygghetsinformation

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber publiken att hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma om du är sjuk!

FIA FORSLUND

Fia Forslund är frilansande marimbist och kombinerar sin skolning i klassisk musik med improvisation, jazz och världsmusik. Förutom turnéer i bl.a USA, Brasilien och Tyskland har Fia spelat i olika konstellationer på skandinaviska jazz- världs -och kammarmusikfestivaler och arbetat som musiker och teatermusiker hos många regionala institutioner. Med en förkärlek för marimbans varma klang presenterar hon ett soloprogram där alla nyanser får ta plats, där skörhet och kraftfullhet samsas om berättandet. På repertoaren blandas originalmusik för marimba med egna kompositioner och musikaliska influenser från olika delar av världen.